U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • VACATURES ONDERSTEUNER schooljaar 2017-2018 Wij zoeken ONDERSTEUNERS voor het ONDERSTEUNINGSNETWERK IMPULS. Meer informatie: VACATURE

  • Promofilmpje Atheneum Klein-Brabant en Basisschool De Linde Wist u dat er dit schooljaar weer leerlingen zijn afgestudeerd die maar liefst 15 jaar op onze campus hebben doorlopen? Dat noemen we dan uithangborden. In ons gloednieuw promofilmpje ziet u heel de campus aan het werk: van de kleinste kleuter...Lees meer »

  • Proclamatie 2017 Op woensdag 28 juni 2017 was het weer zover: de proclamatie van de zesdejaars. Uiteraard zijn wij fier op àlle zesdejaars, maar in het bijzonder op onze bijzondere laureaten. Dit jaar waren dat Simon D'Hollander, Charlotte Deprez en...Lees meer »

  • Maak kennis met Impuls! GO! scholengroep 5 en GO! scholengroep Rivierenland bundelen hun krachten en expertise in een ondersteuningsnetwerk tussen gewone en buitengewone scholen: Impuls. www.ondersteuningsnetwerkimpuls.be Impuls is een ondersteunin...Lees meer »

  • CLBch@t twee weken open tijdens de grote vakantie Om leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen, is CLBch@t ook geopend tijdens de zomervakantie. Lees er meer over en licht je leerlingen in! Misschien hebben leerlingen nog heel wat vragen aan het begin van de langverwachte zomervakantie. Of ...Lees meer »

  • 3 en 4 Verzorging geven playbackshow in WZC Onze Lieve Vrouw Vorige vrijdag hebben de leerlingen van 3 en 4 voeding verzorging de bewoners van WZC Onze Lieve Vrouw geanimeerd met een playbackshow. De leerlingen van 4 verzorging zijn tijdens de voormiddag gaan snuffelen in de werkzaamheden in het seniore...Lees meer »

  • Spaans koken met 4A Op woensdag 7/6 hebben de leerlingen van 4A tijdens hun laatste Spaanse les de Iberische keuken ontdekt. Rania en Bo hebben, samen met mevrouw Van Buggenhout, zich gewaagd aan tortilla de patatas. Waagt u zich vooral zelf eens aan het recept. ...Lees meer »

  • Team AKB wint (opnieuw) volleybaltornooi Momenteel zijn er kleine renovatiewerken op ons secretariaat. Wij stellen voor om een aanzienlijke prijzenkast te voorzien, nu team AKB voor de derde keer (in vier edities) het beachvolleybaltornooi van TA Den Biezerd op zijn naam wist te schrijve...Lees meer »