U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • Mediadag 2017, de radioshows Onze vierdejaars hebben vandaag -op een voormiddagje- een heuse radioshow gemaakt. Hiervoor konden ze rekenen op de steun van enkele studenten Journalistiek van de AP Hogeschool. U kan de resultaten van hun radio-experiment beluisteren via&nbs...Lees meer »

  • Kinderen leren denken als een computer Zowel de leerlingen uit Puurs als die uit Bornem speelden vandaag spelletjes voor de programmeurs van morgen. Hun logisch denkvermogen werd behoorlijk op de proef gesteld, maar de ervaringen waren erg positief. 

  • Halloween komt eraan Vandaag zijn twee van onze leerkrachten flyers gaan uitdelen in de lagere school. U vindt enkele "mooie" foto's hier. 

  • AKB-café opent de deuren Ons eerste gezellige AKB-café was een schot in de roos! De nieuwe leerlingen werden getrakteerd op een hapje en een drankje, terwijl ze rustig konden bijpraten over hun ervaringen op onze school. Wordt vervolgd...

  • Scholenloop 2017 Een dikke proficiat aan alle leerlingen die zich maximaal hebben ingespannen tijdens de scholenloop. Uiteraard doen we ons petje af voor de looptalenten die voorin streden voor de overwinning, maar ook (misschien zelfs nog meer) voor zij die zijn ...Lees meer »

  • Verkiezing Raad van bestuur GO! scholengroep Rivierenland Ook voor GO! scholengroep Rivierenland zullen vanaf 1 april 2018 de bevoegdheden van de zetelende raad van bestuur worden overgenomen door de leden van de nieuwe raad van bestuur. Kandidaatstelling In principe kan iedereen zich kandidaat s...Lees meer »

  • 19 oktober = projectdag U heeft misschien al gehoord over ons engagement voor Youca Zuiddag. Op deze dag gaan alle leerlingen uit de derde graad een dag aan de slag. Het geld dat ze daarmee verdienen gaat naar vzw YOUCA, een organisatie die jongeren stimuleert om samen t...Lees meer »

  • Week van de mobiliteit We zijn middenin de Week van de Mobiliteit. Dat wil zeggen dat we #goedopweg zijn om het fileprobleem aan te pakken.  Op donderdag 21/9 proberen we met z'n allen om de mobiliteitsknoop en het parkeerprobleem in de Lindestraat (Bornem)...Lees meer »

  • De trein is altijd een beetje reizen...zeker met kleuters! Vandaag heeft onze derde graad Verzorging de handen uit de mouwen gestoken. De kleuterjuffen van De Linde konden dan ook alle hulp gebruiken tijdens de (voor velen allereerste) treinreis. Voor onze eigen leerlingen was het een uitstekende voor...Lees meer »

  • GO! atheneum Klein-Brabant opnieuw in de startblokken met nieuwe directeur Het team van GO! atheneum Klein-Brabant is klaar voor het nieuwe schooljaar. Het atheneum met campussen in Bornem en Puurs maakt verder werk van nieuwe en reeds bestaande projecten onder leiding van de nieuwe directeur, Karen Fraters. Karen Fr...Lees meer »

Bekijk oudere berichten