U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • 3 en 4 Verzorging geven playbackshow in WZC Onze Lieve Vrouw Vorige vrijdag hebben de leerlingen van 3 en 4 voeding verzorging de bewoners van WZC Onze Lieve Vrouw geanimeerd met een playbackshow. De leerlingen van 4 verzorging zijn tijdens de voormiddag gaan snuffelen in de werkzaamheden in het seniore...Lees meer »

  • Spaans koken met 4A Op woensdag 7/6 hebben de leerlingen van 4A tijdens hun laatste Spaanse les de Iberische keuken ontdekt. Rania en Bo hebben, samen met mevrouw Van Buggenhout, zich gewaagd aan tortilla de patatas. Waagt u zich vooral zelf eens aan het recept. ...Lees meer »

  • Team AKB wint (opnieuw) volleybaltornooi Momenteel zijn er kleine renovatiewerken op ons secretariaat. Wij stellen voor om een aanzienlijke prijzenkast te voorzien, nu team AKB voor de derde keer (in vier edities) het beachvolleybaltornooi van TA Den Biezerd op zijn naam wist te schrijve...Lees meer »

  • GWP zit er weer op Van 3-5 mei was er weer onze jaarlijkse GWP-week. Tijdens deze week werken leerlingen klas- en schoolmuuroverstijgend. Zo waren er wandel- en fietstochten, werden er workshops georganiseerd en was er zelfs voor de allereerste keer een camping op o...Lees meer »

  • 2A in Antwerpen Op 27 april heeft 2A de Koekenstad ontdekt. U vindt enkele foto's door hier te klikken. Geniet van de Instagramfilters van Mevrouw Huyghe #Hashtag Huyghe!

  • Kinderrechtenwandeling Gent Op 18 april hebben onze leerlngen een kinderrechtenwandeling met gids gedaan en een bezoek gebracht aan Oxfam. Daar kregen ze een workshop over eerlijke handel -meer bepaald chocolade-  aangeboden met "proevertjes" (chocolade, chips...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2017 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van ...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »