U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • De trein is altijd een beetje reizen...zeker met kleuters! Vandaag heeft onze derde graad Verzorging de handen uit de mouwen gestoken. De kleuterjuffen van De Linde konden dan ook alle hulp gebruiken tijdens de (voor velen allereerste) treinreis. Voor onze eigen leerlingen was het een uitstekende voor...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling 1/2 technisch adviseur coördinator GO! SBSO Groenlaar Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij: Tania Van Poyer, HR-manager GO! scholengroep Rivierenland Neem contact ...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling 1/5 technisch adviseur GO! SBSO Groenlaar Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij: Tania Van Poyer, HR-manager GO! scholengroep Rivierenland Neem contact ...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling 1/5 directeur GO! basisschool Boom Park Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij : Tania Van Poyer, HR-manager GO! scholengroep Rivierenland Neem contact...Lees meer »

  • Selectieprocedure 1/36 adjunct-directeur GO! CVO Rivierenland De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 november. Solliciteren kan tot uiterlijk woensdag 20 september 2017 om 12.00u. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep...Lees meer »

  • GO! atheneum Klein-Brabant opnieuw in de startblokken met nieuwe directeur Het team van GO! atheneum Klein-Brabant is klaar voor het nieuwe schooljaar. Het atheneum met campussen in Bornem en Puurs maakt verder werk van nieuwe en reeds bestaande projecten onder leiding van de nieuwe directeur, Karen Fraters. Karen Fr...Lees meer »

  • Brief start nieuw schooljaar Jullie vinden de informatie voor de start van het nieuwe schooljaar op de voorpagina, of door hier te klikken.

  • Promofilmpje Atheneum Klein-Brabant en Basisschool De Linde Wist u dat er dit schooljaar weer leerlingen zijn afgestudeerd die maar liefst 15 jaar op onze campus hebben doorlopen? Dat noemen we dan uithangborden. In ons gloednieuw promofilmpje ziet u heel de campus aan het werk: van de kleinste kleuter...Lees meer »

  • Proclamatie 2017 Op woensdag 28 juni 2017 was het weer zover: de proclamatie van de zesdejaars. Uiteraard zijn wij fier op àlle zesdejaars, maar in het bijzonder op onze bijzondere laureaten. Dit jaar waren dat Simon D'Hollander, Charlotte Deprez en...Lees meer »

  • Maak kennis met Impuls! GO! scholengroep 5 en GO! scholengroep Rivierenland bundelen hun krachten en expertise in een ondersteuningsnetwerk tussen gewone en buitengewone scholen: Impuls. www.ondersteuningsnetwerkimpuls.be Impuls is een ondersteunin...Lees meer »