U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • Infomomenten We hebben een extra infomoment ingelast op donderdag 28 maart (19u). Het geplande infomoment op 10 mei (16u-19u) gaat ook nog steeds door.

  • advertentie Heeft u onze advertenties gezien in Publinieuws? Klik hier om ze te lezen.

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Snuffelstages KOM EEN HELE DAG PROEVEN VAN HET SECUNDAIR! De overstap naar het middelbaar is een grote en belangrijke stap. Welke school kies ik? Welke studierichting ligt me het best? Wie zijn de leerkrachten? Hoe verlopen de lessen? Om jullie hierbij te h...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Jongens en meisjes ontdekken GO! atheneum Klein-Brabant via Virtual Reality Tour! GO! atheneum Klein-Brabant pakt uit met innovatieve infodag! Op zaterdag 9 februari organiseerde GO! atheneum Klein-Brabant een innovatieve infodag. Tussen 10u en 15u kon iedereen kennismaken met de school. Het ervaren leerkrachtenteam van...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Ontdek de school van jouw kind via een Virtual Reality Tour! GO! atheneum Klein-Brabant pakt uit met innovatieve infodag! Op zaterdag 9 februari organiseert GO! atheneum Klein-Brabant een innovatieve infodag. Tussen 10u en 15u kan iedereen kennismaken met de school. Het ervaren leerkrachtenteam van...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Lerenden GO! atheneum Klein-Brabant toveren met taal Naar aanleiding van de poëzieweek die plaatsvindt van 31 januari tot en met 6 februari organiseren de taalleerkrachten van GO! atheneum Klein-Brabant een taalwedstrijd. MNM, VRT en Van Dale bedachten het concept van De Taaltovenaar. Elke leer...Lees meer »

  • Modernisering SO, wat kan je verwachten? Het GO! heeft een interessante video gemaakt die de veranderingen in ons onderwijs duidelijk maakt voor iedereen.  

Bekijk oudere berichten