U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • Heartbeatbox Wat heb jij vandaag op school geleerd? Oh, ik heb vandaag levens leren redden. Klinkt dit vergezocht? Niet voor onze lerenden. Zij hebben vandaag het reanimatiespel Heartbeatbox gespeeld, zoals u ongetwijfeld al hebt gelezen op https://...Lees meer »

  • De warmste actie Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze warme school weer een actie voor de warmste week!

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Klein-Brabant zamelen geld in voor Rode Neuzen Dag De leerkrachten van GO! atheneum Klein-Brabant dagen de leerlingen van de school uit om zoveel mogelijk Rode Neuzen te verkopen.  Als de leerlingen samen 180 rode neuzen kunnen verkopen, volgt een traktatie. Op vrijdag 23 november 2018 ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Klein-Brabant herdenken het einde van Wereldoorlog I Op 11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Groote Oorlog.  De leerlingen van het derde jaar ASO en TSO van GO! atheneum Klein-Brabant herdenken op vrijdag 9 november de slachtoffers van beide wereldoorlogen d...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! atheneum Klein-Brabant organiseert tweede Mediadag Op donderdag 18 oktober organiseert het team van GO! atheneum Klein-Brabant voor de tweede keer een Mediadag. De leerlingen van de eerste en tweede graad werken een hele dag rond media. De leerlingen van de derde graad doen mee aan de YOUCA Action...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Kick-off Jun10r in beeld! De lerenden van GO! atheneum Klein-Brabant en GO! basisschool De Linde in Bornem zijn klaar voor de start van het Jun10r –niveau en tonen dit samen. De lerenden van GO! atheneum Klein-Brabant en GO! basisschool De Linde zijn klaar voor h...Lees meer »

  • GO! atheneum Klein-Brabant en GO! basisschool De Linde geselecteerd voor MyMachine PERSBERICHT: GO! atheneum Klein-Brabant en GO! basisschool De Linde geselecteerd voor MyMachine Vlaanderen 2018-2019 Leerlingen ontwerpen samen met studenten een eigen machine! De schoolteams van GO! atheneum Klein-Brabant en GO! basisscho...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event Leerlingen leren coderen tijdens Code Wave Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event GO! scholengroep Rivierenland organiseert tussen 6 en 21 oktober 2018 een eigen code event ‘Code Wave’. Code Wa...Lees meer »

  • Pedagogische studiedag Woensdag 3/10 worden de leerkrachten weer wat slimmer. De leerlingen zijn die dag vrij!

Bekijk oudere berichten