U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • Personeelsbewegingen 1 januari 2021 Lijst van de vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij de lijst van de vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis v...Lees meer »

  • Oproep leden schoolraad WIj zoeken gemotiveerde en enthousiaste leden voor onze schoolraad. De schoolraad is samengesteld uit volgende leden: 1° drie stemgerechtigde leden, rechtstreeks verkozen door en uit de ouders van de regelmatige leerlingen, uitgezonder...Lees meer »

  • Vacature: leerkracht economie 1e graad Ben jij nog op zoek naar een leuke uitdaging? We zijn nog op zoek naar een toffe collega economie in de 1e graad. https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/61440502/leerkracht-economie?source=zoekeenjob&medium=vacaturedashboard 

  • Vacature: onderhoudspersoneel (m/v/x) Meer informatie over de vacature vindt u hier.

  • Digitale info- en kennismakingsavond nieuwe leerlingen: 7 september 2020 Vanavond organiseren we een info- en kennismakingsavond voor nieuwe leerlingen. Dit contactmoment gaat digitaal door via Microsoft Teams. De sessies starten om 19.30u. Klik hier als je een nieuwe leerling in het 1e jaar bent. Klik hier als...Lees meer »