U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Klein-Brabant Nieuws

  • 3Bb en 4Bb zijn tegen pesten De leerlingen van 3 en 4 Bb zijn bezig met een project tegen pesten. Behalve de gevolgen van pesten bestuderen in de lessen, ondernemen ze ook actie. Vandaag hebben ze bijvoorbeeld posters verspreid op school waarin ze oproepen om nooit meer te pe...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling technisch adviseur coördinator GO! atheneum Willebroek Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij: Tania Van Poyer, HR-manager GO! scholengroep Rivierenland. Neem contact...Lees meer »

  • Waarnemende aanstelling directeurs basisonderwijs / buitengewoon basisonderwijs GO! RVL Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Wens je meer te weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de selectieprocedure? Dan kan je terecht bij: Tania Van Poyer, HR-manager GO! scholengroep Rivierenland Neem contact ...Lees meer »

  • GO! scholengroep Rivierenland wenst u fijne feesten! Wij zijn opnieuw bereikbaar vanaf maandag 8 januari 2018! Scholen 4.0 zijn scholen die zich aanpassen aan de zich wijzigende samenleving, scholen die vernieuwend werken en de lerenden voorbereiden op hun plaats in de samenleving van morge...Lees meer »

  • Primeur: nieuw AKB-magazine Ons nieuw AKB-magazine rolt deze week van de drukpersen. Interesse? Klik hier!

  • Foto's Strijk for Life U kan een mooie verzameling van onze Strijkers for Life vinden in de map foto's. Een dikke proficiat aan het strijkteam!

  • Moedige strijkers zetten door De eerste stapels wasmanden zijn achter de rug, maar onze moedige strijkers gaan nog door tot zaterdag. Zoals Thaïs (3B) net zei: "We hebben al veel moeten strijken, maar we hebben dan ook al veel geld ingezameld!". That's t...Lees meer »

  • Benieuwd naar ons aanbod? Wees zeker welkom op al onze toonmomenten, de infodag van 3 februari, of natuurlijk wanneer het uitkomt voor jullie!

  • Bloemen voor de gesneuvelde soldaat Dit is de tekst die onze leerlingen hebben voorgelezen ter ere van de gesneuvelde soldaten rond Wapenstilstand. Nooit vergeten Moedige piotten, gesneuveld voor ’t vaderland in wel duizend graven, kameraden begraven op het kerkhof, in de ...Lees meer »

  • Romeins koken met de eerste graad Naar jaarlijkse traditie hebben de leerlingen van de eerste graad weer Romeins gekookt. De leerlingen hebben eerst de klassieke recepten vertaald. Daarna zijn ze volgens de klassieke methoden aan de slag gegaan in onze gloednieuwe keuken. De c...Lees meer »

Bekijk oudere berichten